Les Publicacions de Patrimoni - PEU

Les publicacions de Patrimoni-PEU s'articulen al voltant de tres eixos principals: la definició i actualització del concepte de patrimoni cultural, la seua socialització (educació patrimonial i interpretació del patrimoni) i la cerca de xarxes i models d'intercanvi i generació de coneixement, pràctica i experiència al voltant del patrimoni (les comunitats patrimonials).

Memòria Viva

Memória Viva es la revista anual de Patrimoni-PEU i s'estructura en tres parts ben diferenciades: projectes i experiències dels Grups Locals (Comunitats Patrimonials), invitacions i col·laboracions d'especialistes que participen en les nostres jornades i activitats i, finalment, autors i autores que presenten les seues propostes a la convocatòria anual d'articles.

Consulta Memòria Viva PDF

memoria viva09 val memoria viva11 val memoria viva10 val
Vore MV12 en Isuu
Descarrega MV12
Vore MV11 en Isuu
Descarrega MV11
Vore MV10 en Isuu
Descarrega MV10

Números Anteriors

Memòria Viva 09. Vore Mv09 en ISUU. Descàrrega PDF

Memòria Viva 08. Vore Mv08 en ISUU. Descàrrega PDF

Memòria Viva 07. Vore Mv07 en ISUU. Descàrrega PDF

Memòria Viva 06. Vore Mv06 en ISUU. Descàrrega PDF

Memòria Viva 05. Vore Mv05 en ISUU. Descàrrega PDF

Memòria Viva 04. Vore Mv04 en ISUU. Descàrrega PDF

Memòria Viva 03. Vore Mv03 en ISUU. Descàrrega PDF

Memòria Viva 02. Vore Mv02 en ISUU. Descàrrega PDF

Memòria Viva 01. Vore Mv01 en ISUU. Descàrrega PDF

mv08-13. Una cooperativa diferent amb llavor PEU

Escrit per Fernando Falomir Mor on . Posted in Memòria Viva

Al juny de 2007, just abans d’aparèixer la crisi, mitjançant el PEU es va realitzar a Figueroles un curs de plani cació de recorreguts i conducció de grups per a guies de senderisme. Pel fet d’haver-nos criat en la naturalesa com a pati de jocs i realitzar-se aquesta formació al nostre poble, ens vam apuntar sense pensar-ho.

Gràcies a la passió que ens van transmetre els docents d’aquell curs, podríem dir que a partir d’aquell moment va començar part de la nostra història. Una història de reciclatge professional, de projecte cooperatiu, de creure en els nostres recursos naturals, de crear experiències, de créixer com a empresa i anar consolidant la nostra idea dins del turisme actiu.

En el nostre article pretenem explicar els nostres inicis, els avantatges d’una cooperativa, la problemàtica d’arrancar un negoci i les di cultats de treballar amb destinacions d’interior. En de nitiva, l’experiència de Viunatura en aquests quatre anys.

Fernando Falomir Mor

Paraules clau: Turisme actiu, cooperativa, naturalesa, interior

Enllaç article

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Monografies Memòria Viva

Monografies Memòria Viva reuneix aquelles recerques sorgides en el marc de Patrimoni-PEU que analitzen en profunditat aspectes dels pilars temàtics del projecte.

MV1 MV1
Descarrega Monografia MV2 Vore Monografia MV1 en Isuu
Descarrega Monografia MV1