Un projecte amb tots. Avaluació de #TCIViver.

Escrit per Àngel Portolés on . Posted in Notícies

Dimecres passat 19 de novembre ens reunim a Viver amb el Grup de recuperació de la cultura del vi per a començar l'avaluació de les Jornades col•laboratives #TCIViver.

En primer lloc, s'ha valorat de manera molt positiva la jornada i totes les idees que s'han generat fins ara. En aquest sentit, hem acordat iniciar els treballs necessaris per a organitzar totes les propostes realitzades i estudiar-les per a treballar aquelles que millor s'ajusten al projecte i els seus objectius.

reunionviver 191114

En la reunió d'avaluació es va destacar la importància d'implicar i sumar al projecte a veïns dels dos nuclis de la població (Viver i Eh Ragudo) i la importància d'establir col•laboracions i projectes comuns amb el col•legi, l'institut i la EPA, així com amb grups locals organitzats com el grup de teatre, la coral, etcètera, com a punt de partida per a dur a terme accions destinades a integrar a tota la població en el projecte i en la progressiva identificació del municipi amb el seu patrimoni cultural.

Un dels punts tractats en les Jornades de Viver va ser la possible instal•lació d'un espai d'interpretació del vi annexe al cub municipal de la Rocha Palmera. Després de totes les consideracions i propostes alternatives plantejades, el grup ha decidit replantejar-se la seua ubicació i cercar espais alternatius.

Juntament a l'avaluació i progressiu treball amb les idees que han sorgit en les Jornades de Viver, el grup de recuperació de la cultura del vi seguirà amb el seu projecte per a la localització i definició del patrimoni material i immaterial del vi.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar