El Zig Zag Festival de Sot de Ferrer es presenta en les Trobades Perifèriques

Escrit per Patrimoni - PEU / UJI on . Posted in Notícies

El pròxim 24 d'abril a partir de les 11 hores tindrà lloc una nova sessió de les Trobades Perifèriques de l'Alt Palància amb la presentació del Festival Zig Zag de Sot de Ferrer (Castelló).

El Zig Zag Festival va nàixer amb la il·lusió de crear a la comarca de l'Alt Palància un esdeveniment obert a diferents perfils i edats amb la intenció principal de gaudir d'un oci de qualitat i amb el propòsit que tinga continuïtat. El Zig Zag és un festival d'esperit rural i feminista autogestionat per dones, que tracta d'ensenyar que la diversitat només és una part més de la nostra rutina diària i que la música ha d'arribar a cada racó del món sense cap mena de dificultat.

Aquesta sessió es completarà amb una nova càpsula sobre eines digitals per a la col·laboració i el treball en xarxa.

INSCRIPCIÓ


Les Trobades Perifèriques per a la cultura i la joventut en l'Alt Palància tenen com a objectiu dinamitzar les zones rurals creant xarxes al voltant de la cultura, l'educació, les arts i el patrimoni. Aquest iniciatiu compte en aquesta primera edició amb 4 projectes i està coordinada per EUROPIMPULSE Network, la Cooperativa Canopia d'Almedíjar i el Programa d'Extensió Universitària – PEU de la Universitat Jaume I. Des del 20 de març i a conseqüència de l'estat de confinament pel COVID-19, les Trobades Perifèriques de l'Alt Palància s'activen en manera virtual amb trobades online.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar