El Programa d'Extensió Universitària de l'UJI es presenta en les Trobades Perifèriques de l'Alt Palància

Escrit per Patrimoni - PEU / UJI on . Posted in Notícies

El Programa d'Extensió Universitària de la Universitat Jaume I participarà en les Trobades Perifèriques de l'Alt Palància on line el pròxim 17 d'abril a partir de les 11 hores. En aquesta presentació compartirem el programa i alguns exemples de processos participatius desenvolupats al voltant d'aquesta xarxa de grups i col·lectius locals de la província de Castelló.

Des de fa ja més de 20 anys, el Programa d'Extensió Universitària de la Universitat Jaume I treballa amb grups i col·lectius de l'interior rural de la província de Castelló, participant en processos ciutadans sobre desenvolupament, arts o patrimoni cultural. Oferint i acostant els recursos públics de la universitat al territori i a les persones. Generant xarxes d'intercanvi de pràctiques, experiències i coneixements.

Les Trobades Perifèriques per a la cultura i la joventut en l'Alt Palància tenen com a objectiu dinamitzar les zones rurals creant xarxes al voltant de la cultura, l'educació, les arts i el patrimoni. Aquest iniciatiu compte en aquesta primera edició amb 4 projectes i està coordinada per EUROPIMPULSE Network, la Cooperativa Canopia d'Almedíjar i el Programa d'Extensió Universitària – PEU de la Universitat Jaume I. Des del 20 de març i a conseqüència de l'estat de confinament pel COVID-19, les Trobades Perifèriques de l'Alt Palància s'activen en manera virtual amb trobades online.

Ací us deixem l'enllaç per a la inscripció

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar