Trobades Perifèriques de l'Alt Palància: Paisatges sonors per a la memòria col·lectiva dels nostres territoris rurals

Escrit per Projecte Patrimoni - PEU / UJI on . Posted in Notícies

Divendres 10 d'abril a partir de les 11 hores tindrà lloc la sessió online de les Trobades Perifèriques de l'Alt Palància titulada “Paisatges sonors per a la memòria col·lectiva dels nostres territoris rurals”.

En la primera part de la sessió, Ángela Teruel presentarà el projecte col·laboratiu de paisatge sonor “Deixa que et compte” que s'està desenvolupant en el marc de les Trobades Perifèriques. “Deixa que et compte” és una proposta cultural i artística que vincula els sons de la serra de Espadán amb els testimoniatges i la memòria col·lectiva de les persones majors d'Almedíjar.

A continuació, els col·lectius participants en aquesta primera edició de les Trobades Perifèriques (col·lectiu la libèl·lula negra de Teresa, Almedíjar Vive, Col·lectiu feminista de l'Alt Palància i Ángela Teruel) intervindran aportant les seues valoracions, experiències i l'evolució de les seues propostes en aquests mesos de desenvolupament de les trobades.

Finalment, en la sessió del divendres 10 d'abril s'ha planificat un espai de reflexió per a tractar la possibilitat de mantindre el desenvolupament virtual de les Trobades Perifèriques.

Les Trobades Perifèriques de l'Alt Palància estan coordinats per EUROPIMPULSE Network, la Cooperativa Canopia d'Almedíjar i el Programa d'Extensió Universitària – PEU de la Universitat Jaume I.

Inscripció a aquesta sessió virtual: https://bit.ly/2UCGEmK

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar