#REDESSONAMORES - Memòria d'estar per casa (Labrit Patrimonio)

Escrit per Patrimoni - PEU / UJI on . Posted in Notícies

L'any passat vam complir el nostre desé aniversari en Labrit. 10 anys recopilant la memòria i intentant que no l'esborre el pas del temps. Res ens feia pensar que aquest 2020 ens portaria una temporada tan difícil d'oblidar.

No obstant això, creiem que no és suficient amb recordar sensacions. És important comptar amb dades que ens remeten a com va ser la nostra vida llavors, com ens adaptem a una situació tan inaudita. I, com en Labrit som especialistes a salvaguardar la memòria, se'ns ha ocorregut proposar-vos una sèrie de preguntes per a plantejar-nos a casa, bé cadascuna pel seu compte o bé en família o entre companyes de pis, per a deixar constància d'aquesta quotidianitat tan inesperada.

Us animem a completar aquest pòster (el podeu descarregar ací en PDF) amb les vostres idees i les vostres fotos i a compartir-lo en Twitter amb l'etiqueta #memoriadeestarporcasa.

#Redessonamores
Aquesta aportació forma part de l’acció “Redes son amores” del Programa d'Extensió Universitària - PEU i del projecte Patrimoni de la Universitat Jaume I. L’objectiu és el de conèixer millor els vostres projectes i iniciatives culturals i patrimonials i apuntar idees i pràctiques per a mantenir la seva pervivència en aquest temps del coronavirus.

Si voleu participar, vos invitem a què ens envieu una petita descripció del vostre projecte i una idea que estigueu pensant iniciar de manera extraordinària per a mantenir la relació i contacte de les persones amb el seu patrimoni cultural en aquestes setmanes de quarantena.

Quines idees teniu per mantenir els projectes i les relacions personals creades al voltant del patrimoni i la cultura en aquestes setmanes de confinament??

Enllaç a la notícia: #REDESSONAMORES Idees per a socialitzar els nostres grups i projectes culturals en temps de coronavirus

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar