Tota pedra fa paret 2: Ampliant la participació (Costur)

Escrit per Patrimoni - PEU on . Posted in Notícies

Aquest divendres, el Grup d’Estudi del Patrimoni de Costur es reunirà amb els representants de les associacions i col·lectius locals per iniciar el disseny de la segona edició del projecte “Tota pedra fa paret” sobre el patrimoni de la pedra en sec.

tpfp2 peq

En 2017, el Grup de Patrimoni de Costur va realitzar un projecte cultural al voltant de la cultura de la pedra en sec des d'una mirada dels nous usos i aprofitaments d'aquest patrimoni tan representatiu de la província de Castelló. En aquesta primera edició es van programar diferents activitats com a visites culturals, tallers amb el col·legi d'educació patrimonial, diàlegs, conferències i unes jornades i van participar les diferents associacions i col·lectius locals que van desenvolupar diferents activitats.

En 2018, el punt de partida s'obre encara més i s'ha convocat als representants d'aquests col·lectius perquè se sumeixen al projecte i reflexionem junts sobre el disseny i característiques d'aquesta edició. Aquesta reunió es planteja com una assemblea i espai per al debat i la creació participativa del projecte. L'objectiu d'aquesta primera reunió és asseure les bases per a l'engegada d'aquest nou i necessari procés per a l'ampliació de la participació i la cerca d'un projecte integrador que reuneixi al voltant del patrimoni a la població.

Aquest projecte compta amb l'Acompanyament tècnic de projectes de Patrimoni – PEU de la Universitat Jaume I.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar