XV Trobada dels Pobles del Parc Natural de la Serra d’Espadà. Higueras

Escrit per Projecte Patrimoni - PEU i Parc Natural Serra d'Espadà on . Posted in Notícies

Dissabte 1 de juliol a Higueras (Castelló) tindrà lloc la XV Trobada dels Pobles del Parc Natural de la Serra d’Espadà. L'alcaldessa de la població i el director conservador del Parc Natural ens conviden a conèixer la serra, els seus municipis, el seu patrimoni, els seus productes i, sobretot, a les persones que fan possible aquest projecte.

cartel XVencuentropnespadan

La Fira del Parc és un moment especial per als 19 municipis que integren el Parc Natural de la Serra d’Espadà. Parteix de la voluntat d'articular un projecte que vaja més enllà del local i que integre a les persones, col•lectius, associacions i empreses que habiten la serra. Un fòrum des del qual reunir-se, presentar els seus treballs, reflexionar sobre el present i futur de la serra i oferir al visitant mil motius per a conèixer, conservar i valorar aquest parc natural, els seus municipis i el seu patrimoni.

XV Trobada dels Pobles del Parc Natural de la Serra d’Espadà
Per a aquesta edició s'ha preparat una completa agenda d'activitats que donaran començament a les 10 del matí amb un itinerari guiat que recorre la ruta de l'aigua de Higueras.

A les 11 del matí tindrà lloc la inauguració de la Jornada, moment en el qual s'obriran al públic els diferents espais de les associacions, grups i col•lectius del parc. A partir d'aquest moment, se succeiran actuacions, col•loquis, degustacions, exposicions, visites culturals, activitats i tallers, animació i moltes més activitats.

Programa VAL2

Festival Itinerant d'Arts Escèniques en la Serra d’Espadà - FES
En el marc de la Trobada es presenta el Festival Itinerant d'Arts Escèniques en la Serra d’ Espadà que naix amb el propòsit de portar la cultura als pobles de la Serra.

Per a la XV Trobada a Higueras s'han preparat dues activitats:
11.00 h. “El ball de Sant Vito” de la companyia de teatre i música La família Sangonera.
18.00 h. “La cítrica” de Circ Lea

FES A6 1

XV Trobada dels Pobles del Parc Natural de la Serra d’Espadà. Higueras 1 de juliol de 2017

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar