Memòria Viva 9. Convocatòria general de resums - TANCADA

Escrit per Projecte Patrimoni on . Posted in Notícies

CONVOCATÒRIA TANCADA. MOLTES GRÀCIES A TOTS PEL VOSTRE INTERÉS, APORTACIONS I PROPOSTES. EN ELS PRÒXIMS DIES CONTACTAREM AMB ELS AUTORS

Obrim el procés de construcció de Memòria Viva 9, la revista anual del projecte Patrimoni del Programa d'Extensió Universitària (PEU) de la Universitat Jaume I de Castelló amb la convocatòria general de resums. La data límit per a presentar resum serà el 23 de desembre de 2016.

Memòria Viva 9 – El patrimoni som les persones

memorias

Ens trobem en una cançó o en un costum perdut. En un objecte o en una fàbrica abandonada. Perquè ens veiem reflectits en aquests llocs. En aquests objectes. Perquè nosaltres així ho decidim. I entre tots resolem què és important i què volem conèixer, protegir i difondre. Perquè cadascun d'aquests elements, cadascun d'aquests béns patrimonials, ens defineix i ens connecta. Posant de manifest la necessitat d'establir vincles i connexions afectives entre nosaltres. Xarxes des de les quals compartir projectes i somnis per a fer, del nostre entorn, un lloc millor.

En Memòria Viva 9 volem centrar-nos en les persones que fan possible els projectes, situant el patrimoni com a recurs. Com a punt de partida per al desenvolupament d'un mosaic amb infinitat de xicotetes accions que, de forma valenta i decidida, s'organitzen per a fonamentar aqueixes connexions i saltar del local al global mitjançant xarxes basades en la col·laboració. En definitiva, estem cercant a les comunitats patrimonials que fan possible tota sort de projectes encaminats a l'enfortiment de relacions patrimonials entre les persones i el seu territori.

Memòria Viva 9: Lliurament del resum (23 de desembre de 2016)
Els resums seran revisats per una Comissió formada per una representació dels Grups Locals del projecte Patrimoni i per una representació dels tècnics del Programa d'Extensió Universitària – PEU. La Comissió podrà demanar més informació als autors abans de l'admissió de la proposta. La data límit per a presentar resum serà el 23 de desembre de 2016.

Els resums tindran la següent estructura:
Títol de l'article
Autor / autors
Perfil professional / acadèmic
Paraules clau (màxim 4)
Resum (150 paraules)

Per a l'enviament de resums:
Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Assumpte: resumMV89_cognom1nom (per exemple, resumMV9_portolesangel)

Lliurament de l’article complet (17 de març de 2017)
Una vegada admès, el termini de lliurament de l'article complet serà el 17 de març de 2017. Les característiques generals dels article són:
- màxim 4.000 paraules
- màxim 8 figures (imatges, gràfics…)

Memòria Viva (ISSN: 1889-6359) es publica en versió digital en valencià i en castellà. Els autors seleccionats tindran dret a 3 revistes en format paper. Data prevista de publicació de Memòria Viva 9: juliol de 2017

Memòria Viva, la revista del projecte Patrimoni, pot consultar-se i descarregar-se de manera gratuïta. Enllaç a la revista.

ACTUALITZACIÓ: AMPLIEM EL TERMINI PER A la RECEPCIÓ DE RESUMS FINS Al 23 DE DESEMBRE DE 2016

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar