Agenda Patrimoni. Setmana del 07 al 13 d’abril de 2014

Escrit per Àngel Portolés on . Posted in Notícies

478 agenda

Estudi de les sol•licituds i adjudicació de la formació 2014 del Programa d'Extensió Universitària

Enguany han sigut 12 les sol•licituds de formació sobre patrimoni cultural que han arribat al Programa d'Extensió Universitària de la Universitat Jaume I. Una vegada rebudes, comença la fase d'estudi de les propostes i es procedeix a una primera adjudicació que en els pròxims dies es comunicarà als municipis i grups perquè puguen revisar-les i acceptar-les o no.

A partir de la confirmació dels municipis i dels grups de Patrimoni, l'adjudicació es farà efectiva i s'enviarà als docents i empreses perquè es puguen iniciar els contactes per a determinar les dates i característiques de la formació definitives.
 
Des de 2014, la formació emmarcada en el segment “patrimoni cultural” és revisada conjuntament entre la coordinació de la Formació PEU i el coordinador de Patrimoni. Una altra de les novetats d'enguany és que l'oferta d'aquesta formació està oberta als grups del projecte perquè puguen realitzar les seues sol•licituds en funció de les seues necessitats.

Memòria Viva 6. Revisió dels articles presentats

Tancat el termini per a presentar articles, l’organització del projecte comença la revisió dels treballs presentats. Aquesta fase durarà al voltant d’una setmana. En breu contactarem amb tots els que ens heu enviat articles per comunicar-vos la seua possible acceptació.

Moltes gràcies a tots pel vostre interès tant en el projecte com en Memòria Viva, la revista de Patrimoni.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar