Patrimoni a les III Xornadas de Patrimonio Rural. Patrimonio e Participación de Pontevedra

Escrit per Àngel Portolés on . Posted in Notícies

506 construit2 12

Divendres 4 d'abril estarem a Pontevedra compartint Patrimoni. Amb la conferència que hem preparat volem acostar les característiques, metodologia i experiència en el territori del projecte Patrimoni del Programa d'Extensió Universitària de la Universitat Jaume I de Castelló.

Patrimoni és un laboratori i, com a tal, dissenya i planifica les accions per a cada un dels seus projectes a foc lent, de manera horitzontal, consensuada i personalitzada. Treballem en el territori. Dotant als interessats dels recursos necessaris per a poder dur a terme projectes reals de coneixement, posada en valor i difusió del patrimoni cultural local.

En cada un dels projectes que acompanyem, Patrimoni treballa per afavorir l'apoderament dels grups locals perquè puguen visibilitzar-se positivament en els seus municipis i que les seues accions siguen seguides, recolzades i compartides per tots els seus veïns i veïnes. En aquests moments, Patrimoni compta amb 15 grups locals repartits per la província de Castelló  que treballen a nivell local però que, en el marc del projecte, interactuen per mitjà de la cerca de punts de trobada, reflexió i anàlisi.

Ppt de la conferència

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar