Patrimoni comptarà aquest primer semestre amb dos alumnes de pràctiques del Grau d'Història i Patrimoni de la Universitat Jaume I

Escrit per Projecte Patrimoni on . Posted in Notícies

Després d'uns mesos de reunions, pensaments i cavil•lacions, estem molt contents de poder anunciar-vos a tots que en aquest primer semestre de 2015 comptarem, en el projecte Patrimoni del Programa d'Extensió Universitària (PEU), amb la participació de dos alumnes del Grau d'Història i Patrimoni de la Universitat Jaume I.

grado2

I ho estem fent ja a la manera Patrimoni: oferint aquest recurs tan potent als grups perquè siguen ells els qui ens plantegen les seues propostes i projectes en els quals contextualitzar el treball d'aquests dos alumnes.

Les pràctiques de grau dels alumnes tindran una durada de 300 hores. La tutorització acadèmica serà realitzada per la professora Carmen Corona Marzol, titular d'Història Moderna, Coordinadora del Màster Oficial en Història i Identitats en el Mediterrani Occidental (segle XV-XIX) en la Universitat Jaume I i Directora del Grup d'Investigació HisMoAL. La supervisió de pràctiques serà realitzada des del Programa d'Extensió Universitària (PEU) del Servei d'Activitats Socioculturals de la Universitat Jaume I, programa en el qual s'emmarca Patrimoni.

Vos anirem informant de totes les novetats i molt prompte podreu veure a aquests dos valents ja per aquesta web, explicant-nos les seues impressions i els projectes en els quals van a participar.

Comentaris   

0 #3 Ángel 05-02-2015 11:05
Benvinguts!! :)
Citar
+2 #2 Carla 04-02-2015 09:22
Ens sentim molt il·lusionats i plens d'energia per començar! :lol:
Citar
+2 #1 Sergi 03-02-2015 14:52
Gràcies per la benvinguda, estem molt contents de poder participar en aquest projecte :D
Citar

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar