IX Jornada. Assemblea de grups (Cosmovisió Patrimoni)

Escrit per Àngel Portolés on . Posted in Notícies

L'Assemblea de grups de Patrimoni és un fòrum obert de participació en què els grups es troben per a avaluar de manera proactiva la bastida actual del projecte i en el que reflexionen conjuntament per a definir l'estructura, organització, desenrotllament, plantejament, programació, avaluació, etcètera del projecte a curt, mitjà i llarg termini en funció de la seua visió i projectes.

La participació horitzontal i activa dels grups forma part del ADN del projecte Patrimoni. En este sentit, l'Assemblea és un espai per a la reflexió conjunta que permet al projecte polsar el seu estat i així detectar possibles carències o necessitats per a poder realitzar una diagnosi interna que se suma a altres punts de trobada existents  de caràcter local com son les trobades, assessoraments i tutories als grups de Patrimoni.

31 vt angel

(Cosmovisió Patrimoni). Patrimoni des dels grups del projecte

L'objectiu d'esta sèrie de trobades serà el de consensuar accions i moviments que ens conduïsquen cap a una revisió de l'estructura del projecte perquè puga evolucionar en consonància a les necessitats i reptes que plantegen actualment els grups de Patrimoni en concret i el territori en general.

Avui iniciem un procés per a la definició d'una ubicació més ajustada i actualitzada del lloc que ocupa i ha d'ocupar el projecte Patrimoni com a actor present en el territori.

La sessió partirà de la reflexió crítica dels grups de Patrimoni entorn de la següent doble pregunta:

 

A curt i mitjà termini,

quin projecte Patrimoni tinc en el meu cap? Com m'agradaria que fóra?

 

L'Assemblea tindrà lloc en el marc de la IX Jornada d'Investigació del Patrimoni Cultural. La socialització del Patrimoni. 19 de juliol. Llotja del Cànem. Seu de la Ciutat de la Universitat Jaume I. Castelló.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar