Les Publicacions de Patrimoni - PEU

Les publicacions de Patrimoni-PEU s'articulen al voltant de tres eixos principals: la definició i actualització del concepte de patrimoni cultural, la seua socialització (educació patrimonial i interpretació del patrimoni) i la cerca de xarxes i models d'intercanvi i generació de coneixement, pràctica i experiència al voltant del patrimoni (les comunitats patrimonials).

Memòria Viva

Memória Viva es la revista anual de Patrimoni-PEU i s'estructura en tres parts ben diferenciades: projectes i experiències dels Grups Locals (Comunitats Patrimonials), invitacions i col·laboracions d'especialistes que participen en les nostres jornades i activitats i, finalment, autors i autores que presenten les seues propostes a la convocatòria anual d'articles.

Consulta Memòria Viva PDF

memoria viva11 val memoria viva10 val memoria viva09 val
Vore MV11 en Isuu
Descarrega MV11
Vore MV10 en Isuu
Descarrega MV10
Vore MV09 en Isuu
Descarrega MV09

Números Anteriors

Memòria Viva 08. Vore Mv08 en ISUU. Descàrrega PDF

Memòria Viva 07. Vore Mv07 en ISUU. Descàrrega PDF

Memòria Viva 06. Vore Mv06 en ISUU. Descàrrega PDF

Memòria Viva 05. Vore Mv05 en ISUU. Descàrrega PDF

Memòria Viva 04. Vore Mv04 en ISUU. Descàrrega PDF

Memòria Viva 03. Vore Mv03 en ISUU. Descàrrega PDF

Memòria Viva 02. Vore Mv02 en ISUU. Descàrrega PDF

Memòria Viva 01. Vore Mv01 en ISUU. Descàrrega PDF

mv08-04. La XVII Mostra Cultural de l’Alcalatén, a Costur, una oportunitat per a descobrir el patrimoni de l’aprofitament de l’aigua

Escrit per Grup d'Estudi del Patrimoni de Costur on . Posted in Memòria Viva

L’Alcalatén és una comarca de la província de Castelló. L’actual demarcació comprèn els pobles que formaven part de l’antiga Tinença de l’Alcalatén (l’Alcora, Costur, Figueroles, Llucena, les Useres i Xodos) i tres localitats de l’antiga Setena de Culla (Atzeneta del Maestrat, Bena gos i Vistabella del Maestrat), té com a capital comarcal la localitat de l’Alcora.

La Mostra Cultural de l’Alcalatén és la cita anual que els pobles d’aquesta comarca tenen per a retrobar-se amb les tradicions més arrelades: la gastronomia i els dolços típics, els balls i les músiques, les indumentàries i eines tradicionals, etc. Un dia intens per a compartir i donar a conèixer la cultura d’aquests pobles, a través d’un mercat artesanal, d’exposicions i d’altres activitats que cada any coordina un poble diferent i que s’organitzen a través de la Coordinadora d’Associacions de l’Alcalatén. Els pobles que hi participen són: Llucena, Costur, Figueroles, l’Alcora, la Foia, les Useres, Benafigos i Xodos.

Enllaç article

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Monografies Memòria Viva

Monografies Memòria Viva reuneix aquelles recerques sorgides en el marc de Patrimoni-PEU que analitzen en profunditat aspectes dels pilars temàtics del projecte.

MV1 MV1
Descarrega Monografia MV2 Vore Monografia MV1 en Isuu
Descarrega Monografia MV1