Com transformar un recurs natural en un producte de turisme de naturalesa

Escrit per Viunatura on . Posted in Notícies

Els dies 1 i 2 de Juliol tindrà lloc a la població de Costur (L'Alcalatén) el taller "Com transformar un recurs natural en un producte de turisme de naturalesa" emmarcat dins del projecte "Formació més a prop" del Programa d'Extensió Universitària PEU-UJI.

imatge taller

Hi ha ocasions en què no som conscients del que tenim al nostre voltant i, fins i tot, ho menyspreem. Però, a la província de Castelló hi ha un gran nombre de recursos naturals susceptibles de convertir-se en un producte de turisme naturalesa.

La crisi econòmica dels últims anys ens ha fet tornar la vista al nostre voltant per a adonar-nos del que tenim, potenciar-ho i convertint-ho en un producte turístic que tinga un impacte en la millora econòmica i social de les poblacions i què, al mateix temps, satisfaça les necessitats dels visitants i de l'entorn natural.

Aquest taller, amb una duració de 8 h. repartides en 2 sessions, té com a objectiu introduir als participants les pautes bàsiques que s'han de tindre en compte per a transformar un recurs natural en un producte de turisme sostenible de naturalesa.

El curs serà impartit per l’equip tècnic de la Cooperativa de turisme actiu Viunatura.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar