En Memòria Viva 8 tindrem: Amics de Camins de Ferradura de Llucena

Escrit per Pablo Altaba on . Posted in Notícies

Iniciem amb aquesta notícia una sèrie d'entrades en la nostra web per a presentar-vos les recerques que formaran part del pròxim número de Memòria Viva 8 que presentarem en juliol de 2016 en el marc de les XI Jornades d’Investigació del Patrimoni.

Memòria Viva, la revista anual de Patrimoni, recull les aportacions dels Grups Locals del projecte, els articles dels ponents que van participar en la darrera edició de la Jornada de Patrimoni i una sèrie d'articles realitzats per especialistes i investigadors en el patrimoni cultural, el seu coneixement i difusió.

Amics de Camins de Ferradura de Llucena. Recuperació de camins

Amics de Camins de Llucena

L’agrupació d’Amics de Camins de Ferradura, és un col·lectiu que es dedica a netejar camins perduts situats prop del nucli urbà del poble de Llucena.

El següent article donarà a conèixer una forma autogestionada, autònoma, voluntària i horitzontal de posada en valor d’un patrimoni fràgil i extingible com són els passos entre masos o les sendes utilitzades per a arribar a camps de cultiu. També relatarà la metodologia utilitzada pels voluntaris a l’hora de netejar un camí, així com els objectius i de les tècniques tradicionals de restauració de fonts i abeuradors que han anat adquirint durant els pràcticament tres anys de vida que porta aquesta associació treballant al terme de Llucena.

Pablo Altaba Tena

Notícia relacionada: Memòria Viva 8 comptarà amb vuit articles en la secció “Recerques”

Imatge: Pablo Altaba Tena

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar