Memòria Viva 8. Convocatòria general de resums - TANCAT

Escrit per Projecte Patrimoni on . Posted in Notícies

CONVOCATÒRIA TANCADA. MOLTES GRÀCIES A TOTS PEL VOSTRE INTERÉS I APORTACIONS

Obrim el procés de construcció de Memòria Viva 8, la revista anual del projecte Patrimoni del Programa d'Extensió Universitària (PEU) de la Universitat Jaume I de Castelló amb la convocatòria general de resums. La data límit per a presentar resum serà el 29 de gener de 2016.

IMG 20151116 140049

Memòria Viva 8 - Compartir coneixements

L'Assemblea anual de Grups de Patrimoni realitzada el passat mes de juliol va establir com una de les línies estratègiques 2015-2016 per a Patrimoni, “la importància de fomentar espais en els quals fer posades en comú de materials, metodologies, problemàtiques… i en la definició d'un “Banc d'idees” en el qual dipositar tot aquest coneixement i al que poder accedir”. Arrepleguem aquesta idea i la introduïm com a fil conductor per al número 8 de Memòria Viva que serà presentada el pròxim mes de juliol de 2016.

Per als articles de Memòria Viva 8 ens interessa el cóm. Estem cercant recursos i metodologies. De l'important que és conèixer diferents projectes i del fonamental que és saber com han pogut dur-se a terme. Quins han sigut les claus que han fet possible aqueix projecte, activitat o iniciativa. Quins han sigut les seues dificultats i cóm han sigut superades, envoltades o afrontades. No cerquem projectes d'èxit. Cerquem persones que ens expliquen casos que  tingan un recorregut real des del qual poder delimitar clarament procediments, materials, metodologies i problemàtiques.

Per a compartir-ho amb la resta. Per a definir, entre tots, un espai metodològic teòric però, sobretot, pràctic en el qual poder aprendre tots i al que poder accedir.

Característiques del resum
Els resums tindran la següent estructura:
Títol de l'article
Autor / autors
Perfil professional / acadèmic
Paraules clau (màxim 4)
Resum (150 paraules)

Per a l'enviament de resums:
Correu electrònic a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Assumpte: resumMV8_cognom1nom (per exemple, resumMV8_portolesangel)

Els resums seran revisats per una Comissió formada per una representació dels Grups Locals del projecte Patrimoni i per una representació dels tècnics del Programa d'Extensió Universitària – PEU. La Comissió podrà demanar més informació als autors abans de l'admissió de la proposta. La data límit per a presentar resum serà el 29 de gener de 2016.

Una vegada admès, el termini de lliurament de l'article complet serà l'18 de març de 2016 i les característiques generals són:
- màxim 4.000 paraules
- màxim 8 figures (imatges, gràfics…)

Memòria Viva (ISSN: 1889-6359) es publica en versió digital en valencià i en castellà. Els autors seleccionats tindran dret a 3 revistes en format paper. Data prevista de publicació de Memòria Viva 8: juliol de 2016

Memòria Viva, la revista del projecte Patrimoni, pot consultar-se i descarregar-se de manera gratuïta. Enllaç a la revista.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar