Patrimoni estarà en les Jornades d'Educació Patrimonial #PREP1

Escrit per Projecte Patrimoni on . Posted in Notícies

Els pròxims 5 i 6 de novembre estarem en la Facultat d'Educació i Treball Social de Valladolid en les Jornades “Pràctiques i reflexions en educació patrimonial (#PREP1)” organitzades per l'Observatori d'Educació Patrimonial d'Espanya (OEPE) compartint les experiències, metodologia i grups del projecte Patrimoni del Programa d'Extensió Universitària (PEU) de la Universitat Jaume I de Castelló.

El projecte Patrimoni ha sigut convidat a participar en la Taula 4 de dijous d'aquestes interessantíssimes Jornades que tractaran sobre el paper de la Universitat pel que fa a Educació Patrimonial i estarem compartint el nostre projecte juntament amb Fernando González Clavería de la Universitat Autònoma de Barcelona i Alfredo Palacios de la I.O. Cardenal Cisneros de la Universitat d'Alcalá d'Henares.

prep1 1

 

Les Jornades #PREP1, l'origen de les quals va ser l'II Congrés Internacional d'Educació Patrimonial (CIEP II), formen part del Pla Nacional d'Educació i Patrimoni (PNEyP) gestat per l'Institut del Patrimoni Cultural d'Espanya (IPCE). Les Jornades plantegen un espai en el qual poder reflexionar sobre continguts relacionats amb l'educació patrimonial a partir de projectes, iniciatives, experiències i pràctiques. Les conclusions derivades d'aquestes jornades es consideren l'embrió de l'III Congrés Internacional d'Educació Patrimonial (CIEP III).

Per a aquestes primeres Jornades, s'han programat 6 taules que constitueixen 6 dels eixos principals per a l'aproximació, anàlisi i reflexió sobre l'Educació Patrimonial:

Mesa 1 Què està regulat sobre educació patrimonial?
Mesa 2 Què es pot fer des de l'escola?
Mesa 3 Què es pot fer des dels museus?
Mesa 4 Què es pot fer des de la Universitat?
Mesa 5 Què estan aportant les RRSS a la comunicació i educació del patrimoni?
Mesa 6 Què falta per fer en educació patrimonial?

La inscripció per a assistir a les Primeres Jornades Pràctiques i Reflexions en Educació Patrimonial (PREP1) romandran obertes fins al 30 d'octubre en aquest enllaç.

Tens tota la informació de PREP1 en OEPE (Observatori d'Educació Patrimonial a Espanya) en la pestanya de Congressos.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar