X Jornada de Patrimoni. Horari i Inscripció

Escrit per Projecte Patrimoni on . Posted in Notícies

El pròxim 18 de juliol tindrà lloc, a la Llotja del Cànem, seu de la Universitat Jaume I de Castelló en la ciutat, la X Jornada d’Investigació del Patrimoni Cultural del projecte Patrimoni.

La Jornada és un punt de trobada per als grups de Patrimoni i per als tècnics, grups i interessats que treballen en el territori en projectes i iniciatives de coneixement i difusió del patrimoni cultural. Un espai d'intercanvi dissenyat per a reflexionar conjuntament i participar activament en les ponències i comunicacions programades.

En aquesta X edició, la Jornada tindrà la participació de Pablo de Castro, Javier Hidalgo i les comunicacions d'alguns dels Grups Locals del projecte Patrimoni. Com ja és habitual, en la Jornada tindrà lloc la presentació de l'últim número de Memòria Viva, la revista anual del projecte Patrimoni.

Juntament amb les ponències, xerrades, comunicacions i presentació, en la Jornada celebrarem l'Assemblea, un dels moments més importants de Patrimoni en la qual els participants reflexionen sobre el model, estructura i necessitats del projecte i dels grups.

IMG 20150408 140059

Horari de la Jornada


10.00 h. Benvinguda i presentació de la Jornada
10:15 h. Si no vénen, aniré jo. Projectes d'educació patrimonial entre la il•lusió i la necessitat. Pablo de Castro Martín. Col•legi Safa-Grial (Valladolid)
11:30 h. Cafè
12:00 h. La restauració i reutilització del patrimoni tradicional construït. Una oportunitat per als nostres pobles. Javier Hidalgo Mora. Arquitecte. Ajuntament d'Andilla (València).
13:15 Presentació del número 7 de Memòria Viva, la revista del projecte Patrimoni
14:00 h. Dinar
16:30 h. Assemblea de Grups
17:30 h. Comunicacions dels Grups de Patrimoni
19:00 h. Final de la Jornada

Inscripció en la X Jornada

Les Jornades de Patrimoni es dirigeixen fonamentalment als Grups Locals de Patrimoni i a la xarxa tècnica i de grups que formen part del Programa d'Extensió Universitària PEU-UJI. Al costat d'aquest destinatari “natural”, la Jornada s'ofereix a especialistes, docents, alumnes i interessats en el patrimoni i la gestió cultural.

La inscripció a la Jornada es realitzarà des de la pàgina http://inscripcio.uji.es o telefonant al 964 728 896 dins de l'horari de 10 a 14 hores, de dilluns a divendres. El període d'inscripció començarà el 7 de juliol a les 10:00 i finalitzarà el 16 de juliol a les 00:00.

Des de la pàgina web, la X Jornada d’Investigació del Patrimoni Cultural es troba dins dels cursos oferits des de: “Servei d’Activitats Socioculturals”.

El preu de la matrícula és de 13 euros (excepte para els membres dels Grups de Patrimoni, PAIS@RURAL, Xarxa de Treball Tècnic, col•laboradors i docents del PEU i autors de Memòria Viva 7).

El dinar no està inclós en la matrícula. Des de Patrimoni estem cercant un lloc per a poder menjar tots els assistents a la Jornada. El preu mitjà orientatiu per cobert és de 15 euros.

El número de plaçes ofertades és de 50 i es prioritzaran les inscripcions dels membres dels Grups Locals de Patrimoni i la vinculació amb el Programa d'Extensió Universitària PEU-UJI. Per al públic general s'atendrà l'ordre d'inscripció.

IMG 20150425 123041

En els pròxims dies i fins al 18 de juliol anirem publicant actualitzacions amb informació, resums i perfils dels diferents participants.

Notícies prèvies publicades sobre la X Jornada:

X Jornada Patrimoni d’Investigació del Patrimoni Cultural

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar