A l'octubre a Viver celebrarem la verema

Escrit per Grup de Viver - Projecte Patrimoni on . Posted in Notícies

El grup de recuperació de la cultura del vi de Viver continua amb el desenvolupament del seu projecte perquè el patrimoni cultural de la població siga conegut i volgut per tots els veïns i veïnes de la població.

IMG 20150220 183626

En la reunió realitzada dissabte passat 2 de maig s'han assegut les bases per a la definició d'una acció de socialització del vi i la seua cultura que tindrà lloc en el mes d'octubre d'aquest mateix any i que pretén acostar a la població al moment de la verema mitjançant la realització d'una jornada en la qual es faran activitats relacionades amb aquest moment tan important per al cicle de vi.

L'objecte d'aquesta jornada és que el patrimoni cultural s'acoste a la població i des del grup de Viver volem focalitzar part d'aquest projecte en l'escola (professorat i AMPA) com a espai fonamental des del qual treballar.

En aquest sentit, la nostra primera tasca serà la reunió urgent amb la Direcció del centre i el AMPA per a proposar que el patrimoni de Viver en general i el del vi en particular siguen inclosos en el projecte educatiu del centre en el pròxim curs.

Les accions realitzades pel grup de Viver es construeixen d'acord a les recomanacions plantejades en el marc de les Jornades Col•laboratives #TCIViver del passat mes de novembre en les quals especialistes sobre participació, cultura i patrimoni van estar reflexionant al voltant del projecte del grup de Viver i el seu futur. Aquestes jornades van tindre una duració de dos dies i van participar, juntament amb el grup de Viver, el teixit associatiu de la població i altres grups locals del projecte Patrimoni.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar