IX Jornada de Patrimoni. Dossier videogràfic

Escrit per Patrimoni on . Posted in Notícies

El passat 19 de juliol va tindre lloc, a la Llotja del Cànem de Castelló, seu de la Universitat Jaume I a la ciutat, la novena Jornada d’Investigació del Patrimoni Cultural.

Volem compartir amb tots vosaltres les intervencions que hi van tindre lloc.

ixjornada

Presentació de la jornada

Wenceslao Rambla, Vicerector de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals de la Universitat Jaume I i Ángel Portolés, coordinador de Patrimoni

reharq*: difusió divertida del Patrimoni

Libe Fdez. Torróntegui. Arquitecta. Postgrau de Restauració, Rehabilitació i Patrimoni en la UPC

Reharq* és un projecte de comunicació summament entusiasta que dóna un nou enfocament a la difusió del patrimoni arquitectònic. La seua insígnia ha sigut apostar per un contingut propi de qualitat a través d'una escriptura fresca i per a tots els públics.

Restaurem l’Escola del Canto

Amics i Amigues de l’Escola del Canto (Benassal)

En 2013, Amics i Amigues de l'Escola del Canto va iniciar un projecte en la plataforma de “crowdfunding” Verkami per a reunir els diners suficients per a poder realitzar la restauració d'esta antiga escola rural en el Riu de Montlleó.

L'aprofitament de l'aigua en el terme de Costur

Grup d’estudi del patrimoni de Costur

El grup d'estudi del patrimoni de Costur presentarà les activitats realitzades durant l'any 2013-2014 incloses en el projecte “L'aprofitament de l'aigua al terme de Costur”.

L'Associació d'Amics del Patrimoni Natural i Cultural Alturano "El Cantal"

L'Associació d'Amics del Patrimoni Natural i Cultural Alturano "El Cantal" es va constituir en Altura en 2010 amb l'objecte de protegir, recuperar, rehabilitar, mantindre... el patrimoni natural i cultural alturano.

“Cirat medieval”

A.C. “Las Salinas” de Cirat

L'any 2013 va ser l'any on s'ha fet realitat el gran objectiu que L'Associació Cultural Les Salinas de Cirat havia perseguit des dels seus origens: l'obertura de la emblemàtica Torre del Conde.

Un any del projecte de recuperació de la cultura del vi en Viver

Grupo de recuperación de la cultura del vino en Viver

Desde 2013, el grup treballa per a conèixer i posar en valor tant els béns materials com immaterials de la cultura del vi en Viver.

Comentaris   

0 #1 Nathalien Rosay 16-09-2014 13:16
Queridos compañeros y amigos,
Es una verdadera maravilla que hayáis podido editar estos vídeos los cuales permitirán transmitir unas vivencias extraordinarias donde se han compartido los saberes y legados de todos los componentes activos de nuestro Patrimonio Cultural. Gracias por dejar constancia de esta gran labor que nos une y permitir que la podamos divulgar a nuestros demás amantes de Patrimonio y todos los que no pudieron asistir. Un abrazo. Nathalie Rosay.
Citar

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar