Patrimoni eres tu!

Escrit per Patrimoni - PEU on . Posted in Notícies

El GAL Castelló Sud 14-20 i el Programa d'Extensió Universitària - PEU de la Universitat Jaume I organitzen el projecte "Patrimoni eres tu!" que finança la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana i que desenvoluparà "ARAE Patrimoni i Restauració".

Aquesta proposta es dirigeix al teixit associatiu format tant per entitats privades, ajuntaments, equips tècnics i veïns i veïnes de les 17 poblacions que constitueixen el GAL CASUR amb projectes relacionats amb el patrimoni cultural.

Aquesta proposta pretén crear una estructura dinamitzadora del teixit associatiu i ciutadà dels grups integrats en el Grup d'Acció Local Castelló Sud 14-20 al voltant de la temàtica del patrimoni cultural amb la finalitat de generar una xarxa, crear sinergies i dissenyar solucions comunes a problemes col·lectius sobre el coneixement i valorització, conservació i ús del patrimoni.

 Patrimoni eres tu!

I volem conéixer els vostres projectes patrimonials per a definir una xarxa basada en la col·laboració entre els municipis i projectes del GAL CASUR. Aquesta proposta planteja la realització de reunions i tallers pràctics per a analitzar i reinventar els projectes de recuperació i difusió del patrimoni que les vostres associacions i entitats locals estan duent a terme.

En cadascuna de les sessions de treball, el projecte i municipi que acull presentarà el seu projecte patrimonial en un espai comú. La mirada diversa i compromesa de tots i totes farà possible que reflexionem sobre les problemàtiques, nous reptes i el futur sostenible dels nostres patrimonis.

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar