Iniciatives de producció i consum local, sobirà i ecològic en territoris rurals. Trobades Perifèriques (virtual)

Escrit per Patrimoni - PEU / UJI on . Posted in Notícies

El pròxim 15 de maig a partir de les 11 hores tindrà lloc una nova sessió de les Trobades Perifèriques de l'Alt Palància amb la participació de Marina Guedon del Grup de consum de Russafa i co-coordinadora de Fòrum Synergies.

Sabor de territori! Iniciatives de producció i consum local, sobirà i ecològic en territoris rurals.
En aquesta presentació, parlarem de sobirania alimentària, d'agroecologia, de sistemes alimentaris territorialitzats, a través de l'exemple d'iniciatives locals o regionals, sovint col·lectives, de la Comunitat Valenciana i d'altres territoris europeus.

Aquesta sessió virtual de les Trobades Perifèriques es completarà amb una nova càpsula formativa sobre eines col·laboratives online obertes. En aquesta sessió:
Preparació i organització de tallers per videoconferència: el cas dels #EncuentrosPeriféricos

INSCRIPCIÓ

Les Trobades Perifèriques per a la cultura i la joventut en l'Alt Palància tenen com a objectiu dinamitzar les zones rurals creant xarxes al voltant de la cultura, l'educació, les arts i el patrimoni. Aquest iniciatiu compte en aquesta primera edició amb 4 projectes i està coordinada per EUROPIMPULSE Network, la Cooperativa Canopia d'Almedíjar i el Programa d'Extensió Universitària – PEU de la Universitat Jaume I. Des del 20 de març i a conseqüència de l'estat de confinament pel COVID-19, les Trobades Perifèriques de l'Alt Palància s'activen en manera virtual amb trobades online.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar