Periodisme de caleya. Elena Plaza es presenta en les Trobades Perifèriques (virtual)

Escrit per Patrimoni - PEU / UJI on . Posted in Notícies

El pròxim 8 de maig a partir de les 11 hores tindrà lloc una nova sessió de les Trobades Perifèriques de l'Alt Palància amb la participació de la periodista asturiana Elena Plaza Díaz que ens parlarà del periodisme de caleya

El periodisme de caleya és el que sorgeix de recórrer els territoris, de perdre's en ruralitats, allunyat de corbates i vestits grisos. És el periodisme que es perd en els paisatges i paisanatges, relatant històries oblidades i invisibilitzades, perdudes en les perifèries, diluïdes en els marges. El periodisme que planteja la denúncia social per a posar en el mapa el que les normativitats no (volen) veure.

Aquesta sessió virtual de les Trobades Perifèriques es completarà amb una nova càpsula formativa sobre eines col·laboratives online obertes. En aquest cas, l’audio conferència (conferència telefònica)

INSCRIPCIÓ

Les Trobades Perifèriques per a la cultura i la joventut en l'Alt Palància tenen com a objectiu dinamitzar les zones rurals creant xarxes al voltant de la cultura, l'educació, les arts i el patrimoni. Aquest iniciatiu compte en aquesta primera edició amb 4 projectes i està coordinada per EUROPIMPULSE Network, la Cooperativa Canopia d'Almedíjar i el Programa d'Extensió Universitària – PEU de la Universitat Jaume I. Des del 20 de març i a conseqüència de l'estat de confinament pel COVID-19, les Trobades Perifèriques de l'Alt Palància s'activen en manera virtual amb trobades online.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar