#REDESSONAMORES - Xarxes de cures. Xarxes d'afectes (Almedíjar Vive)

Escrit per Patrimoni - PEU / UJI on . Posted in Notícies

Com Heterotopía, Centre d'estudis i d'innovació per a la participació, acompanyem al poble d'Almedíjar per a trobar col·lectivament alternatives orientades a frenar el procés de la despoblació i la pèrdua de serveis des de la participació ciutadana.

Hem definit conjuntament 4 línies estratègiques :
1. Reobrir l'escola amb una oferta educativa pública de qualitat.
2. Recuperar serveis orientats a cobrir les necessitats de la població.
3. Reinventar formes de producció que reforcin i ampliïn el teixit empresarial existent.
4. Facilitar l'accés a l'habitatge.

Xarxes de cures. Xarxes d'afectes
En un any de projecte, hem creat enllaços d'amistat, afectius i de solidaritat. Tenim ganes de veure'ns i seguirem les reunions que fins ara hem anat fent via online. Seguirem amb els objectius definits per a cadascuna de les comissions cuidant-nos al màxim possible els uns als altres.

Durant aquest confinament continuarem treballant per a relacionar Almedíjar Vive i les persones que el fan possible.

#Redessonamores
Aquesta aportació forma part de l’acció “Redes son amores” del Programa d'Extensió Universitària - PEU i del projecte Patrimoni de la Universitat Jaume I. L’objectiu és el de conèixer millor els vostres projectes i iniciatives culturals i patrimonials i apuntar idees i pràctiques per a mantenir la seva pervivència en aquest temps del coronavirus.

Si voleu participar, vos invitem a què ens envieu una petita descripció del vostre projecte i una idea que estigueu pensant iniciar de manera extraordinària per a mantenir la relació i contacte de les persones amb el seu patrimoni cultural en aquestes setmanes de quarantena.

Quines idees teniu per mantenir els projectes i les relacions personals creades al voltant del patrimoni i la cultura en aquestes setmanes de confinament??

Enllaç a la notícia: #REDESSONAMORES Idees per a socialitzar els nostres grups i projectes culturals en temps de coronavirus

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar