#REDESSONAMORES - TALLER DE LLATA 2.0. (FAVA365 - Vilanova d'Alcolea)

Escrit per Patrimoni - PEU / UJI on . Posted in Notícies

El FAVA365 és un procés participatiu i d'aprenentatge al voltant del món de les arts. És un festival d'art multidisciplinari que neix amb l'objectiu de dinamitzar el poble de Vilanova d'Alcolea i encoratjar la seva cultura."

Taller de llata 2.0.
La primera mesura d'aquesta Quarantena és el confinament a casa. Per aquest motiu, la comunicació i interconnexió ha de ser de manera telemàtica.

Una idea que estem remenant podria ser la de continuar de manera virtual el taller de llata (trenat tradicional de fibres vegetals) que estem realitzant amb les persones majors de la població. En aquesta idea, les famílies podrien gravar a les mestres d'aquesta tècnica i es podrien gravar tutorials de com fer llata. També es poden fer classes virtuals mitjançant videoconferències.

#Redessonamores
Aquesta aportació forma part de l’acció “Redes son amores” del Programa d'Extensió Universitària - PEU i del projecte Patrimoni de la Universitat Jaume I. L’objectiu és el de conèixer millor els vostres projectes i iniciatives culturals i patrimonials i apuntar idees i pràctiques per a mantenir la seva pervivència en aquest temps del coronavirus.

Si voleu participar, vos invitem a què ens envieu una petita descripció del vostre projecte i una idea que estigueu pensant iniciar de manera extraordinària per a mantenir la relació i contacte de les persones amb el seu patrimoni cultural en aquestes setmanes de quarantena.

Quines idees teniu per mantenir els projectes i les relacions personals creades al voltant del patrimoni i la cultura en aquestes setmanes de confinament??

Enllaç a la notícia: #REDESSONAMORES Idees per a socialitzar els nostres grups i projectes culturals en temps de coronavirus

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar