#REDESSONAMORES - Costur des de la finestra

Escrit per Patrimoni - PEU / UJI on . Posted in Notícies

Des de l'AC La Fontanella de Costur entenem que som gent social, que necessitem parlar, comunicar-nos, saber els uns dels altres. Per a això les xarxes socials són ara imprescindibles.

Hem posat en marxa l’activitat “Costur des de la Finestra” què consisteix en que la gent ens envia una foto de la vista des de la seua finestra. Els que estan a Costur ens porta a veure el poble des de diferents perspectives i els de fora ens recorden el que veuen amb els ulls, i el que tenen al cor.

#Redessonamores
Aquesta aportació forma part de l’acció “Redes son amores” del Programa d'Extensió Universitària - PEU i del projecte Patrimoni de la Universitat Jaume I. L’objectiu és el de conèixer millor els vostres projectes i iniciatives culturals i patrimonials i apuntar idees i pràctiques per a mantenir la seva pervivència en aquest temps del coronavirus.

Si voleu participar, vos invitem a què ens envieu una petita descripció del vostre projecte i una idea que estigueu pensant iniciar de manera extraordinària per a mantenir la relació i contacte de les persones amb el seu patrimoni cultural en aquestes setmanes de quarantena.

Quines idees teniu per mantenir els projectes i les relacions personals creades al voltant del patrimoni i la cultura en aquestes setmanes de confinament??

Enllaç a la notícia: #REDESSONAMORES Idees per a socialitzar els nostres grups i projectes culturals en temps de coronavirus

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar