#REDESSONAMORES Idees per a socialitzar els nostres grups i projectes culturals en temps de coronavirus

Escrit per Patrimoni - PEU on . Posted in Notícies

Com a amics i amigues de la xarxa del Programa d'Extensió Universitària - PEU i del projecte Patrimoni de la Universitat Jaume I, volíem proposar-vos una acció per a compartir els vostres projectes i iniciatives culturals i patrimonials i apuntar idees i pràctiques per a mantenir la seva pervivència en aquest temps del coronavirus.

Us proposem que ens envieu una petita descripció del vostre projecte i una idea que estigueu pensant iniciar de manera extraordinària per a mantenir la relació i contacte de les persones amb el seu patrimoni cultural en aquestes setmanes de quarantena.

Quines idees teniu per mantenir els projectes i les relacions personals creades al voltant del patrimoni i la cultura en aquestes setmanes de confinament??

Si voleu participar en aquesta acció, podeu enviar-nos les vostres aportacions al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. amb l'assumpte "Xarxes són amors" i el nom del vostre projecte o iniciativa. Podeu utilitzar també #REDESSONAMORES en Twitter.

Format:
5 línies màxim de descripció de projecte o iniciativa
1 idea per a relacionar patrimoni i persones en temps de coronavirus i de confinament
1 imatge representativa

Totes les vostres aportacions seran publicades en la nostra web i farem difusió per a compartir les vostres idees i els vostres projectes. A més, farem ressò de l'evolució i desenvolupament d'aquestes idees. L'objectiu d'aquesta proposta és compartir i generar espais d'intercanvi que vinculen persones

#redessonamores

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar