“Feminismes i xarxes rurals per a un artivisme resilient". Les Trobades Perifèriques de l'Alt Palància en modus virtual.

Escrit per Patrimoni - PEU / UJI on . Posted in Notícies

A partir del pròxim 20 de març, les Trobades Perifèriques de l'Alt Palància s'activen en modus virtual amb la Trobada “Feminismes i xarxes rurals per a un artivisme resilient”.

La primera sessió d'aquesta Trobada tindrà lloc el pròxim 20 de març a partir de les 11 hores amb la presentació del Col·lectiu Feminista de l'Alt Palància i del Centre Dona Rural de Segorbe a càrrec de Teresa Sánchez del Col·lectiu Feminista i Tècnica d'Integració Social del Centre Dona Rural de Segorbe i Amelia Cadenas González, coordinadora del projecte “Dones havíem de ser”.

El 27 de març a les 11 hores tindrà lloc el taller “Eines web per a l'activisme en xarxa” que serà realitzat per Grégory Damman de la Cooperativa Canopia.

La tercera i última sessió d'aquesta Trobada Perifèrica serà el pròxim 3 d'abril a les 11 hores amb el taller titulat “Programa Erasmus+ per al foment de l'activisme a Europa” que realitzarà Jeff Albergui de l'associació Europimpulse Network.

Inscripció: https://bit.ly/2UCGEmK

Les Trobades Perifèriques de l'Alt Palància estan coordinats per Europimpulse Network, el Programa d'Extensió Universitària – PEU de la Universitat Jaume I i la Cooperativa Canopia d'Almedíjar.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar