La Cartoixa de Valldecrist d'Altura presenta en el Museu de Belles Arts de Castelló la Guia de visita i el passeig virtual

Escrit per Patrimoni - PEU / UJI on . Posted in Notícies

El 27 de febrer de 2020 a les 12 del matí tindrà lloc la presentació de la Guia de visita i l'audiovisual del passeig virtual de la Cartoixa de Valldecrist d'Altura en el Museu de Belles Arts de Castelló.

Aquests dos recursos reforcen els continguts per a la interpretació del patrimoni cultural d'aquest monument reconegut com Bé d'Interès Cultural i se suma als esforços per a donar a conèixer la importància i els valors d'aquest conjunt monàstic de la província de Castelló.

L'elaboració de la Guia de visita i del passeig virtual ha estat possible gràcies al treball desinteressat de l'Associació Cultural Cartoixa de Valldecrist i al suport de l'Ajuntament d'Altura, de la Generalitat Valenciana i la Diputació de Castelló. Des de 2019, l'Associació Cartuja de Valldecrist forma part de la xarxa de comunitats patrimonials del projecte Patrimoni del Programa d'Extensió Universitària de la Universitat Jaume I.

Més informació: L'Associació Cultural Cartoixa de Valldecrist d'Altura s'incorpora a la xarxa de comunitats patrimonials de Patrimoni

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar