“Participació i miracles contra la despoblació”. Les Trobades Perifèriques de l'Alt Palància viatgen a Almedíjar

Escrit per Patrimoni - PEU / UJI on . Posted in Notícies

Dissabte 22 de febrer tindrà lloc la segona jornada de projectes de les Trobades Perifèriques de l'Alt Palància a Almedíjar.

Aquesta jornada, titulada “Participació i miracles contra la despoblació”, està organitzada per l'associació “Almedíjar Vive”, associació de veïns del poble creada per a buscar solucions col·lectives a la despoblació del municipi. Durant la jornada coneixerem els projectes d'aquesta iniciativa ciutadana i es presentarà el Fòrum de la Nova Ruralitat, espai de reflexió i reivindicació per a la ruralitat del futur. La part final d'aquesta jornada serà un taller sobre “Milagros i participació” coordinat per Heterotopia.

Les Trobades Perifèriques de l'Alt Palància estan coordinats pel Programa d'Extensió Universitària – PEU de la Universitat Jaume I juntament amb EUROPIMPULSE Network i la Cooperativa Canopia d'Almedíjar.

Pròximes jornades “Trobades Perifèriques de l'Alt Palància”:
14/03 > Segorbe: "Feminismes i xarxes per a la ruralitat" en col·laboració amb el Col·lectiu Feminista de l'Alt Palància
28/03 > Almedíjar: "Arts i Joventuts per a territoris sostenibles" en col·laboració amb el projecte de Happening sonor "Deixa que et compti"

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar