El projecte Patrimoni – PEU participarà a Venècia en la reunió anual de la Xarxa de la Convenció de Faro

Escrit per Patrimoni - PEU on . Posted in Notícies

Els dies 3 i 4 de desembre, el projecte Patrimoni del Programa d'Extensió Universitària – PEU de la Universitat Jaume I participa en la reunió anual de la Xarxa de Comunitats Patrimonials de la Convenció de Faro del Consell d'Europa. En aquesta ocasió, la reunió es realitzarà a la ciutat italiana de Venècia.

La reunió anual de la Xarxa de la Convenció de Faro (FCN - Faro Convention Network) reuneix representants de les diferents comunitats patrimonials que formen part d'aquest projecte emmarcat en el Consell d'Europa. Cadascuna d'aquestes comunitats, treballa a nivell local per a situar el patrimoni cultural com a element essencial al voltant del qual s'estructura la ciutadania, plantejant nous models d'organització i governança. Juntes, aquestes comunitats desenvolupen projectes per compartir experiències i coneixements en matèria d’educació, patrimoni cultural, cooperació o desenvolupament.

En aquesta reunió anual, s'intercanviaran punts de vista i es revisaran les activitats i treballs realitzats durant 2019, entre els quals es tractarà la visita que el mes de setembre passat va realitzar a Castelló com a part del procés d'avaluació del projecte Patrimoni – PEU com a grup oficial de la Xarxa de la Convenció de Faro. A més, en aquesta reunió es planificaran les accions del Pla previst per als dos pròxims anys i es defineixen propostes per a futures cooperacions.

Més informació: La Convenció de Faro avalua el projecte «Patrimoni» del Programa d'Extensió Universitària de l'UJI

Imatge: https://www.comune.venezia.it/it/enjoyrespectvenezia

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar