Obre la convocatòria de resums per a la revista Memòria Viva 12 (fins al 17/01)

Escrit per Patrimoni - PEU on . Posted in Notícies

AMPLIEM TERMINI DE RECEPCIÓ D'ARTICLES FINS Al 17/01

El Programa d'Extensió Universitària (PEU) de la Universitat Jaume I obre la convocatòria general de resums per a la dotzena edició de la revista anual del projecte Patrimoni, Memòria Viva.

Memòria Viva s'articula en tres grans pilars: la definició i actualització del concepte de patrimoni cultural, la seua socialització (educació patrimonial i interpretació del patrimoni) i la cerca de xarxes i models d'intercanvi i generació de coneixement, pràctica i experiència al voltant del patrimoni (les comunitats patrimonials).

 

La convocatòria ja està oberta i el termini per a l'enviament de resums finalitza el pròxim 17 de gener de 2020.

Els resums enviats seran revisats per una comissió formada per representants dels Grups Locals del projecte Patrimoni i personal tècnic del PEU, que podrà demanar més informació als autors i autores abans de l'admissió de la proposta.

Memòria Viva es publica en versió digital en valencià i castellà. Pot consultar-se en línia i descarregar-se de manera gratuïta ACÍ.

Cadascun dels articles seleccionats rebrà 3 revistes en format paper.

Instruccions per participar en la convocatòria de resums

Envia la teua proposta al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. amb l’assumpte “resumMV12_cognom1nom”. La convocatòria romandrà oberta fins el 17 de gener.

El text ha de tenir l’estructura següent:
1. Títol de l'article
2. Autor/a o autors/es
3. Perfil professional / acadèmic
4. Paraules clau (màxim 4)
5. Resum (150 paraules)

Una vegada seleccionats els resums, els articles hauran de lliurar-se abans del dia 22 de març del 2020. Aquest text final no pot sobrepassar les 4.000 paraules ni les 8 figures (imatges, gràfics…).

Data prevista de publicació de Memòria Viva 12: Juliol de 2020.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar