Idees per enfrontar el despoblament: XVII Trobada dels Pobles del Parc Natural de la Serra d’Espadà (Almedíjar)

Escrit per Patrimoni - PEU on . Posted in Notícies

El pròxim dissabte 28 de setembre es celebrarà en Almedíjar la XVII Trobada Anual dels Pobles que formen part del Parc Natural de la Serra d’Espadà. Aquesta trobada reuneix, any rere any, institucions, associacions, empreses i artesans que representen una bona mostra dels 19 pobles del Parc Natural i d’altres poblacions i iniciatives de la Serra d’Espadà amb les quals comparteixen aquest territori comú.

La trobada és un espai per conèixer-se millor. També per reflexionar sobre els reptes que tenim, dia a dia, davant nostre. En aquesta jornada, volem centrar-nos de manera especial en el despoblament i s’han programat dos espais per conèixer idees que proposen models alternatius davant aquest greu problema que afecta als nostres pobles:

Almedíjar Vive: procés en marxa per a lluitar contra el despoblament (de 12.00 a 14.00 h.).
Estratègies comuns dels pobles de la Serra d’Espadà per a lluitar contra el despoblament (de 17.00 a 19.00 h.).

Juntament amb aquesta part, reunida en la segona edició de la Trobada d’entitats, aquesta jornada tindrà també visites interpretatives, degustacions, activitats, exposicions o música.

El Programa d’extensió Universitària participa en el desenvolupament d’aquesta Trobada com a part de l’Acompanyament del projecte “Territori Espadà” juntament amb el Parc Natural de la Serra d’Espadà. La coordinació dels dos espais de la "Trobada d'Entitats" seran realitzats pel PEU amb la coordinació d'"Heterotopia, Centre d'Estudis i Innovació per a la participació" i la relatoria de Victoria Falcó.

Més informació: Territori Espadà

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar