El Grup de Catalogació del Patrimoni de Viver presenta el tercer volum sobre Topònims i Territori

Escrit per Paco Lázaro on . Posted in Notícies

El Grup de Treball de Catalogació del Patrimoni de Viver ha publicat el tercer volum sobre Topònims i Territori de la població. Aquest volum ha estat realitzat per José Juesas Andrés i Paco Mas i recull l'Apèndix primer de fitxes temàtiques. Aquest treball se suma al conjunt de publicacions que constitueixen el Catàleg de Patrimoni d'aquesta població de la comarca castellonenca de l'Alt Palància.

Catàleg de patrimoni de Viver. Topònims i territori, vol. 3. Apèndix primer de fitxes temàtiques
En aquest nou volum podrem trobar les fitxes temàtiques corresponents a les Vies Pecuàries, Barrancs, Llocs d'Interès Natural, Topònims Històrics i Delimitació Històrica del Terme. Aquest treball es planteja com a ampliació de continguts d'alguns dels temes desenvolupats prèviament en el catàleg.

Des de la seva creació en 2016, el Grup de Catalogació del Patrimoni de Viver, coordinat per Paco Mas, ha desenvolupat un treball fonamental per a la recopilació del patrimoni cultural i natural d'aquesta població de la comarca castellonenca de l'Alt Palància. En aquests tres anys s'han publicat els catàlegs de “Fuentes i Deus” (juny de 2016), “Cultura del Vi i cubs” (juliol de 2016), Cavitats (abril de 2017), Volum 1 de “Topònims i Territori” (juliol de 2018), Volum 2 de “Topònims i Territori” (juliol de 2018) i Volum 3 de “Topònims i Territori” (juliol de 2019).

Els dossiers publicats poden consultar-se en la pàgina web de l'Ajuntament de Viver.

Enllaç al Catàleg del Patrimoni de Viver

Aquest projecte compta amb la col·laboració de la població de Viver i del seu Ajuntament. En els seus anys de desenvolupament ha tingut el suport del projecte Patrimoni del Programa d'Extensió Universitària de la Universitat Jaume I.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar