El Taller “Entre parets” de Costur reflexionarà sobre el medi ambient i la seua fragilitat

Escrit per Patrimoni - PEU on . Posted in Notícies

Dissabte 27 de juliol tindrà lloc el taller d'art en el paisatge “Entre parets” en el municipi de Costur. Aquesta activitat forma part de la II Setmana Cultural d'aquest municipi de la comarca castellonenca de L’Alcalatén.

Taller “Entre parets”
Partint de la gran problemàtica que hi ha en el nostre medi ambient pel que fa a l'ús dels plàstics, en aquest taller utilitzarem aquest material com a unió de la pedra en sec, creant entre els murs, espais plens de color.

L'objectiu d'aquest taller és resignificar aquests elements (plàstics, però també la pedra) dotant-los d'una nova funció de caràcter estètic i artístic.

Aquest taller serà impartit per Concha Asín i Elena Nogarol.

Programa
11.00 h. Inici del taller. Preparació dels materials reciclats
14.30 h. Dinar
17.00 h. Instal·lació dels elements artístics creats en el mur de pedra en sec

Per a poder preparar els elements artístics, cal portat botelles i materials usats de plàstic.

Inscripció al taller “Entre parets”

La Inscripció en el taller romandrà oberta fins dilluns 22 de juliol

Nota: El dinar té un cost de 10 euros per persona i serà abonat, el mateix dia del taller, pels i les participants.

Elena Nogarol és llicenciada en Història de l'Art i Educadora de Museus, té experiència en restauració d'obres d'art i en recerca de patrimoni. Compta amb 15 anys com a Educadora d'Arts Plàstiques.

Concha Asín és tècnic especialista en Tècniques del Volum (Pedra, Fusta i Policromia), Gemmòloga i Taxadora de Joies. Artista i Escultora Multidisciplinària en Arts Aplicades, compta amb 30 anys d'experiència com a mestra d'Arts Aplicades, fonamentalment en l'Àmbit Rural.

Aquest taller ha estat organitzat per l'Associació Cultural La Fontanella de Costur i s'emmarca en l'Acompanyament de projectes de Patrimoni – PEU de la Universitat Jaume I.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar