Compartir i aprendre. L'Associació La Fontanella ens relata la visita de Patrimoni-PEU a la Reial Fàbrica del Comte d'Aranda de L'Alcora i a Costur

Escrit per A.C. La Fontanella / Patrimoni - PEU on . Posted in Notícies

El passat 15 de juny va tindre lloc la visita tècnica del projecte Patrimoni del Programa d'Extensió Universitària de la Universitat Jaume I a L'Alcora i Costur per a conèixer la dimensió territorial de la Reial Fàbrica del Comte d'Aranda i del seu projecte d'educació patrimonial.

Les visites tècniques són un dels eixos centrals del projecte Parimoni-PEU. Tant pels projectes i propostes que visitem com per la pròpia xarxa d'afectes i relacions que formem i alimentem, dia a dia, entre totes i tots.

Us deixem l'enllaç de la notícia que l'Associació cultural La Fontanella de Costur ha preparat sobre la visita i que recull perfectament el desenvolupament de l'activitat: “Visita tècnica del PEU-UJI. El patrimoni de L'Alcora i Costur”.

Volem agrair la seua particiapció i implicació a totes les persones que van estar amb nosaltres i que representen els grups Patrimoni - PEU d'Altura, Cirat, Costur, Sant Rafel del Riu /Barri Castell, Suera, Vilanova d'Alcolea i Viver. Al Museu de Ceràmica de L'Alcora (Eladi i Tere) i a les integrants de l'equip de redacció del Pla Director de la Reial Fàbrica (Diana i Ana), la seua amable invitació per a conèixer aquest meravellós patrimoni industrial i el seu projecte. També a l'Associació Cultural La Fontanella per proposar l'extensió de la visita i així comprendre millor la dimensió territorial d'aquest projecte. Finalment, agrair a la A.C El Cantal la seua participació en el col·loqui i la seua generositat per a compartir la seua iniciativa de recuperació i socialització del patrimoni de la pedra en sec en el municipi d'Altura.

Notícia relacionada: La dimensió territorial del projecte de la Reial Fàbrica de L'Alcora. Visita tècnica del PEU-UJI. 15 de juny

#redesypersonas #patrimoniuji #redessonamores

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar