Arriba la publicació de “Persones, llocs, històries. Què penses i sents que és el patrimoni cultural?”

Escrit per Patrimoni - PEU on . Posted in Notícies

Ja es pot consultar i descarregar en la nostra web la monografia del projecte “Persones, llocs, històries”.

En 2018, el projecte Patrimoni – PEU de la Universitat Jaume I de Castelló ha coordinat, en el marc de la Xarxa de la Convenció de Faro de Consell d'Europa i de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural #EuropeforCulture, el projecte "Persones, Llocs, Històries - #peopleplacesstories".

El punt de partida d'aquest projecte ha estat la reflexió col·laborativa del concepte de patrimoni cultural. Per a això, s'han plantejat tres fases complementàries en les quals hem aportat les nostres opinions, experiències, exemples i patrimonis a fi de reflectir, a manera d'intuïció col·lectiva, una visió més àmplia i polièdrica del concepte de patrimoni cultural.

De manera deliberada, hem decidit no incloure unes conclusions de “Persones, Llocs, Històries” en aquesta monografia. La idea és que cadascun, a partir de la seua lectura pausada, puga construir la seva resposta a la pregunta Què penses i sents que és el patrimoni cultural?

Aquesta publicació suposa un punt de partida i queda oberta per a noves idees i reflexions. Totes són i seran benvingudes. Estarem encantats de rebre noves aportacions en l'etiqueta #peopleplacesstories o en el correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Us deixem aquí l'enllaç a la secció “Publicacions” de la nostra web on podreu trobar la monografia i consultar i descarregar també els números publicats fins al moment de “Memòria Viva”, la revista anual del projecte Patrimoni- PEU.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar