“Territori Espadà” inicia el seu calendari de Minitrobades a Eslida (02/02)

Escrit per Patrimoni - PEU / Territori Espadà on . Posted in Notícies

Dissabte 2 de febrer tindrà lloc en el Centre de Visitants del Parc Natural de la Serra d’Espadà a Eslida (Castelló), una nova Minitrobada del projecte “Territori Espadà”. L'objectiu d'aquest projecte és el de definir, de manera participativa, una acció que integri els 19 municipis que formen part del parc natural i al voltant de les dimensions social, cultural i patrimonial. Un dels espais de trobada dissenyats en “Territori Espadà” per al desenvolupament del projecte són les Minitrobades en els quals els participants es reuneixen periòdicament amb l'objectiu de conèixer-se millor com a punt de partida per a iniciar projectes transversals.

Minitrobada a Eslida (02 de febrer de 2019)
Els membres del projecte i les persones interessades estan convocades a partir de les 10 del matí per a avaluar en primer lloc la XVI Trobada dels Pobles del Parc realitzat el mes de setembre passat a Tales. A partir d'aquest primer punt, es treballarà en el desenvolupament i continuïtat de les línies principals del projecte.

Us deixem en aquest enllaç els detalls de la convocatòria en la pàgina web de Territori Espadà.

El projecte "Territori Espadà" compta amb la coordinació del Parc Natural de la Serra d'Espadà i l'Acompanyament tècnic de Patrimoni - PEU de la Universitat Jaume I.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar