11 resums per a Memòria Viva 11

Escrit per Patrimoni - PEU on . Posted in Notícies

La Comissió de la revista Memòria Viva del projecte Patrimoni – PEU de la Universitat Jaume I ha analitzat els resums enviats per a la secció “Recerques” i ha acceptat un total d'11 propostes. Des de Patrimoni - PEU volem donar-vos les gràcies per la vostra participació.

La revista Memòria Viva s’articula en tres grans pilars, que constitueixen els temes de la publicació i d’aquesta convocatòria d’articles: la definició i actualització del concepte de patrimoni cultural, la seua socialització (educació patrimonial i interpretació del patrimoni) i la cerca de xarxes i models d’intercanvi i generació de coneixement, pràctica i experiència al voltant del patrimoni (les comunitats patrimonials).

Memòria Viva es publica en versió digital en valencià i castellà. Les autores i autors seleccionats tindran dret a 3 revistes en format paper. A més pot consultar-se en línia i descarregar-se de manera gratuïta.

La data prevista per a la recepció dels textos i figures corresponents serà el pròxim 17 de març de 2019. La data prevista de publicació de Memòria Viva 11 serà al juliol de 2019.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar