Al setembre, el projecte Patrimoni – PEU de la Universitat Jaume I participa en el Taller Interdisciplinari d'Interpretació del Patrimoni de l’ICIP-ICOMOS
Els dies 3 i 4 de setembre tindrà lloc el “Taller Interdisciplinari sobre Interpretació del Patrimoni en la Península Ibèrica” en el Living Lab de la Universitat Autònoma de Barcelona a Sant Cugat del Vallés i Patrimoni –Peu de la Universitat Jaume I compartirà les claus i metodologies d'aquesta xarxa de comunitats patrimonials.
El “Taller Interdisciplinari sobre Interpretació del Patrimoni en la Península Ibèrica” està organitzat pel Comitè Científic Internacional sobre Interpretació i Presentació de Llocs del Patrimoni Cultural - ICIP del Consell Internacional de Monuments i Llocs - ICOMOS, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Jaume I (Programa d'Extensió Universitària – PEU).
En aquest seminari es convida als participants a compartir els seus coneixements i experiència en bones pràctiques en interpretació cultural i a treballar junts en el desenvolupament d'una síntesi que arreplegue aquests aspectes des de tres línies principals: exemples o models de tècniques interpretatives, informació i anàlisi d'accions de difusió i interpretació i desafiaments passats, actuals i futurs en el context de les polítiques actuals de gestió del patrimoni a nivell nacional, regional, local i específic del lloc.
Dins d'aquest taller de dos dies de durada, el projecte Patrimoni – PEU de la Universitat Jaume I de Castelló presentarà un panell en el qual compartirà les característiques principals i metodologies d'aquest projecte de xarxa de comunitats patrimonials en les àrees rurals. Aquest espai es completarà amb la participació dels representants dels Grups Locals de Patrimoni – PEU d'Altura (Associació cultural El Cantal), Vilanova d'Alcolea (FAVA365 - Festival dels Arts de Vilanova d'Alcolea), Territori Espadà (19 municipis que integren el Parc Natural de la Serra de Espadán) i Terres de CruÏlla (xarxa de grups locals amb un projecte comú al voltant del patrimoni en el nord de la província de Castelló i el sud de la província de Tarragona).
Us deixem el programa del Taller Interdisciplinari sobre Interpretació del Patrimoni en la Península Ibèrica
Llengua del taller: anglès. Més informació i contacte: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.