Al setembre, el projecte Patrimoni – PEU de la Universitat Jaume I participa en el Taller Interdisciplinari d'Interpretació del Patrimoni de l’ICIP-ICOMOS

Escrit per Projecte Patrimoni - PEU on . Posted in Notícies

Els dies 3 i 4 de setembre tindrà lloc el “Taller Interdisciplinari sobre Interpretació del Patrimoni en la Península Ibèrica” en el Living Lab de la Universitat Autònoma de Barcelona a Sant Cugat del Vallés i Patrimoni –Peu de la Universitat Jaume I compartirà les claus i metodologies d'aquesta xarxa de comunitats patrimonials.

fotoconlogos

El “Taller Interdisciplinari sobre Interpretació del Patrimoni en la Península Ibèrica” està organitzat pel Comitè Científic Internacional sobre Interpretació i Presentació de Llocs del Patrimoni Cultural - ICIP del Consell Internacional de Monuments i Llocs - ICOMOS, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Jaume I (Programa d'Extensió Universitària – PEU).

En aquest seminari es convida als participants a compartir els seus coneixements i experiència en bones pràctiques en interpretació cultural i a treballar junts en el desenvolupament d'una síntesi que arreplegue aquests aspectes des de tres línies principals: exemples o models de tècniques interpretatives, informació i anàlisi d'accions de difusió i interpretació i desafiaments passats, actuals i futurs en el context de les polítiques actuals de gestió del patrimoni a nivell nacional, regional, local i específic del lloc.

Dins d'aquest taller de dos dies de durada, el projecte Patrimoni – PEU de la Universitat Jaume I de Castelló presentarà un panell en el qual compartirà les característiques principals i metodologies d'aquest projecte de xarxa de comunitats patrimonials en les àrees rurals. Aquest espai es completarà amb la participació dels representants dels Grups Locals de Patrimoni – PEU d'Altura (Associació cultural El Cantal), Vilanova d'Alcolea (FAVA365 - Festival dels Arts de Vilanova d'Alcolea), Territori Espadà (19 municipis que integren el Parc Natural de la Serra de Espadán) i Terres de CruÏlla (xarxa de grups locals amb un projecte comú al voltant del patrimoni en el nord de la província de Castelló i el sud de la província de Tarragona).

Us deixem el programa del Taller Interdisciplinari sobre Interpretació del Patrimoni en la Península Ibèrica

02 bcn 2018

03 bcn 2018

04 bcn 2018

Llengua del taller: anglès. Més informació i contacte: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar