Vos agrada la portada de Memòria Viva 10??

Escrit per Projecte Patrimoni on . Posted in Notícies

Un dia abans de la XIII Jornada de Patrimoni presentem la portada del número 10 de la revista Memòria Viva. Com sabeu, aquesta revista reuneix les aportacions del Grups Locals del projecte Patrimoni - PEU i els articles d'especialistes en matèria de gestió, educació i patrimoni.

En aquest número trobarem les aportacions dels Grupos Locales de Cirat (Asociación Cultural Las Salinas), Montán (Asociación Cultural Conde de Vallterra), Sot de Ferrer (Grupo de Voluntariado Local), Sant Rafel del Riu – Barri Castell (Grup Los Taulons), Territori Espadà (integrat pels 19 municipis del Parc Natural de la Serra d’Espadà), i Vilanova d’Alcolea (Comissió de Patrimoni).

El segon bloc rubricat «En profunditat» acull l’edició de 2017 del projecte “Tota pedra fa paret” de Costur (Grup d’Estudi del Patrimoni) i  els textos de Manel Mas, Arbres en peu de vida, i de Pepa Subirats, que presenta el Centre de Desenvolupament Rural - Museu de la Pauma de Mas de Barberans (Tarragona), projecte presentat en l’edició número XII de les Jornades Anuals de Patrimoni al juliol de 2017.

Per últim, el tercer bloc és el titulat «Recerques», en el qual es compendien els articles de Joan Alepuz, Marta Álvarez, Estel Bosó, Maria Cacheda, Xavier Laumain i Ángela López, Lorena López, Ana Moliner i Joanjo Trilles.

portada valenciano mv10

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar