Aquest dissabte arriba la Minitrobada dels pobles del Parc d’Espadà a Alcudia de Veo

Escrit per Territori Espadà on . Posted in Notícies

El proper 23 de juny tindrà lloc en Alcudia de Veo una nova edició del cicle de Minitrobades dels pobles del Parc Natural de la Serra d’Espadà. Des de fa anys, els 19 municipis que formen part del Parc Natural de la Serra d’Espadà (Castelló) treballen per construir junts un nou marc cultural des del qual visibilizar els seus projectes culturals i els valors d’Espadà.

veo

En aquest últim any, el camí recorregut ha permès als participants somiar amb un projecte conjunt que neix amb l'objectiu de reunir a aquells interessats, grups, associacions, col·lectius, entitats, artesans i administradors com a punt de partida per a l'anàlisi i desenvolupament d'accions socials i culturals que dinamitzin la Serra d’Espadà. Aquest projecte és “Territori Espadà”.

Territori Espadà s'articula a partir de Minitrobades periòdiques que es realitzen cada vegada en una població diferent del Parc Natural i que serveixen per reflexionar sobre els valors de la serra i proposar i dissenyar accions i activitats conjuntes. Un dels objectius d'aquestes reunions és el disseny i preparació de la Trobada Anual dels Pobles del Parc, que enguany es realitzarà en la població de Tales i en la que tots i totes podrem passar un preciós dia replet d'activitats, visites, actuacions de teatre i música i tallers.

El proper 23 de juny tindrà lloc la Minitrobada en el municipi d’Alcudia de Veo. Teniu tota la informació a la web de Territori Espadà (enllaç a la notícia)

Imatge: Ajuntament d'Alcudia de Veo

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar