Patrimoni – PEU ofereix 6 accions formatives als pobles de Castelló

Escrit per Projecte Patrimoni - PEU on . Posted in Notícies

En 2018, el projecte Patrimoni del Programa d’Extensió Universitària de la Universitat Jaume I ofereix als pobles i grups locals de la província de Castelló una oferta formativa de 6 tallers.

mosaico formacio2018

El fil conductor d’aquesta proposta es centra en donar resposta i afrontar qüestions, situacions i reptes que ens trobem en el normal desenvolupament dels nostres grups i projectes patrimonials. Aquesta formació s’emmarca dins de l’oferta formativa del Programa d’Extensió Universitària – PEU i s’ha de considerar com a punt de partida per a iniciar processos a mig i llarg termini al territori i al voltant del patrimoni cultural.

Oferta formativa Patrimoni 2018:
A la recerca d’una definició de patrimoni cultural
Aquest taller pretén treballar perquè els participants consensuen el que per a ells és el Patrimoni Cultural com a punt de partida per a iniciar una reflexió col·lectiva.
Més informació

De la idea al treball: encetant un nou projecte sobre patrimoni
Moltes vegades ens trobem amb una bona idea per a encetar un projecte sobre patrimoni cultural al nostre poble o amb la nostra associació cultural o grup d’estudi.
Quines qüestions hem de tindre en compte? Quins problemes ens podem trobar? Quines maneres de treballar funcionaran millor?
Més informació

Taller de catalogació del patrimoni
Aquest taller es centra en la importància de la catalogació del nostre patrimoni i planteja el desenvolupament d’una acció que s’iniciarà amb la definició del nostre projecte de catalogació i la nostra fitxa de catalogació.
Més informació

Anem a muntar una activitat al voltant del nostre patrimoni cultural
Una part molt important dels nostres projectes es la definició d’activitats per a la difusió del nostre patrimoni objecte d’estudi i anàlisi. Depenent del tipus d’activitat programada haurem de tindre en compte unes coses o unes altres.
Més informació

Repensant el nostre projecte cultural sobre patrimoni
I arriba el moment en el que comencen a sorgir preguntes al voltant del nostre projecte i del seu futur. Aquest taller proposa un punt de partida per a iniciar una diagnosi del nostre projecte que ens permeta la seua anàlisi com a punt de partida per a encetar una nova fase del mateix.
Més informació

Taller Col·laboratiu Interdisciplinar - #TCI
Aquest taller es planteja com a un espai immersiu per a la reflexió i diagnosi d’un projecte cultural en procés o en curs. Pretén reflexionar sobre el seu present i el futur del nostre projecte, sotmetre al projecte i al grup a tota una sèrie de tensions (conflictes) per a la seua anàlisi i reconstrucció i trobar tota una sèrie de recomanacions externes que complementen les valoracions internes del grup local.
Més informació

Juntament amb els tallers de Patrimoni - PEU, altres col·lectius, empreses i professionals ofereixen formació de qualitat en continguts patrimonials. Vos deixem en aquest enllaç la seua oferta.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar