Trobada d’entitats de les Terres de Cruïlla a Xert

Escrit per Terres de Cruïlla on . Posted in Notícies

Dissabte 27 de gener tindrà lloc la Trobada d'entitats de Terres de Cruïlla a la població de Xert.

La construcció de la xarxa de relacions en Terres de Cruïlla ens ha portat a propostes tan interessants com la dels Itineraris de Cruïlla, en els quals han participat centenars de persones i desenes d'entitats i centres d'estudis. En el camí de construcció d'aquests vincles i relacions convé asseure's i reflexionar per a continuar construint nous projectes i activitats.

trobada terres de cruilla xert 27 gener 2018

La Trobada començarà a les 16.30 en l'Ajuntament de Xert amb una recepció i visita guiada al poble que estarà oberta a tot aquell que vulga participar. En acabar, se sortejarà entre els participants dels Itineraris de 2017, la tradicional panera formada per obsequis facilitats per les entitats i centres d'estudi de Terres de Cruïlla.

A les 17:45 les entitats de Terres de Cruïlla es reuniran en el centre dels Jubilats i Pensionistes per a avaluar 2017 i començar a preparar les activitats de 2018. La Trobada d'entitats finalitzarà amb un sopar.

Patrimoni – PEU de la Universitat Jaume I col·labora amb Terres de Cruïlla en el marc de l'acompanyament tècnic del projecte.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar