Persones, llocs, històries #peopleplacesstories

Escrit per Projecte Patrimoni - PEU on . Posted in Notícies

Què penseu i sentiu que és el patrimoni cultural?

Des del projecte Patrimoni – PEU de la Universitat Jaume I de Castelló volem sumar-nos a la celebració de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural amb una proposta oberta en la qual totes i tots (representants i membres dels grups locals de Patrimoni, xarxa del Programa d'Extensió Universitària, autors de Memòria Viva, comunitats patrimonials, col·laboradors, amics i interessats) esteu convidats a participar.

El punt de partida d'aquesta proposta és l'aproximació col·laborativa al concepte de patrimoni cultural. Per als què estigueu interessats, us convidem a què ens envieu un xicotet text acompanyat amb una imatge sobre el que penseu i sentiu que és el patrimoni cultural a partir del lema “Persones, llocs, històries”, lema que, com sabeu, articula la Convenció de Faro del Consell d'Europa.

IMG 20171207 120746

Pot ser un record, una reflexió, una idea, una forma de treballar, un repte i pot expressar-se com un relat breu, un poema, una imatge… al voltant de “Persones, llocs, històries”.

Les vostres aportacions i les reflexions que sorgisquen en aquest procés col·laboratiu seran publicades en el número 10 de la revista Memòria Viva del projecte Patrimoni – PEU de la Universitat Jaume I (juliol 2018) i ens serviran com a punt de partida cap a la necessària revisió participativa del concepte de patrimoni cultural.

L'extensió màxima del text serà de 300 paraules. Les imatges utilitzades tindran la deguda autorització per part del seu autor per a ser publicades.

Podeu enviar les vostres aportacions a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

També podeu enviar les vostres propostes utilitzant Twitter. Per a açò, és fonamental que en les vostres aportacions no oblideu posar el hashtag #peopleplacesstories

També podeu gastar Facebook. En aquest enllaç teniu la notícia publicada i podeu fer les vostres aportacions.

Aquesta convocatòria romandra oberta fins al 2 de març de 2018.

Moltes gràcies a tots pel vostre interès i participació.

#Europeforculture #peopleplacesstories #patrimoniuji #comunidadesciep #FaroConvention

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar