Les Jornades #PREP2 - Pràctiques i Reflexions en Educació Patrimonial cerquen noves fórmules per a la recerca i difusió del patrimoni

Escrit per Projecte Patrimoni - PEU on . Posted in Notícies

El passat 25, 26 i 27 d'octubre de 2017 va tenir lloc a Sant Sebastià la segona edició de les Jornades #PREP2 -Pràctiques i Reflexions en Educació Patrimonial. Ja podeu trobar en la secció “Documents” de la pàgina web de les #PREP2, els pòsters presentats, les conclusions de les taules, fòrums de treball i discussió i una selecció fotogràfica.

conclusiones

Les #PREP2 han sigut organitzades pel Departament de Didàctica de les Ciències Socials i el Grup de Recerca GIPyPAC de la Universitat del País Basc (UPV-EHU) i l'Observatori d'Educació Patrimonial d'Espanya (OEPE). Aquestes jornades complementen al Congrés Internacional d'Educació Patrimonial – CIEP de caràcter bianual i tenen com a principals objectius difondre la tasca investigadora en Educació Patrimonial d'una manera més informal i activa, ampliar la influència sobre les comunitats locals que acullen la seua celebració i ser banc de proves de formats i temàtiques que després s'aborden en el CIEP.

Aprofitem per a compartir amb tots vosaltres els dos pòsters que van ser presentats en les Jornades Pràctiques i Reflexions en Educació Patrimonial – #PREP2 i que arrepleguen dos projectes que compten amb l'acompanyament i participació de Patrimoni – PEU de la Universitat Jaume I:

Parc Natural – Territori Cultural. Trobada dels pobles del Parc Natural de la Serra d'Espadà
Gemma del Amo
Aquest pòster arreplega el procés que s'està duent a terme en el marc del Parc Natural de la Serra d'Espadà (Castelló) en el qual els 19 municipis que ho integren estan iniciant la definició del seu projecte cultural i que compta amb l'acompanyament tècnic de Patrimoni – PEU.

prep2 territorioespadan

El patrimoni de l'Alt Palancia com a recurs didàctic. Teixint xarxes dins i fora de l'aula
Ángel Portolés i Elisa Portolés
Aquest pòster presenta les claus i el desenvolupament d'aquest curs formatiu dirigit a docents i realitzat en el primer semestre de 2017 per Patrimoni – PEU.

prep2 altopalancia

Notícia relacionada: El projecte Patrimoni – PEU de la Universitat Jaume I participa per partida triple en les Jornades “Pràctiques i Reflexions en Educació Patrimonial – #PREP2” de Donostia

IMG 20171025 164243 1

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar