Itinerari “Terres de Cruïlla”: Ermites i cales

Escrit per Terres de Cruïlla on . Posted in Notícies

El pròxim dissabte 23 de setembre tindrà lloc un nou itinerari del projecte Terres de Cruïlla per conèixer una mostra dels paratges naturals i arquitectònics de Vinaròs, de muntanya i de mar.

ermita sant gregori vinaros

Sortirem en cotxe fins a l'ermita barroca de Sant Gregori, seguirem fins al Puig de la Misericòrdia on hi ha l'ermita de Sant Sebastià (segle XVI), les restes d'un poblat iber i ens recrearem amb la vegetació, l'agricultura mediterrània i les vistes al mar, al delta, a la muntanya i als pobles. Passejarem pel camí de ronda de les cales de Roquissar, a la Costa Sud, per conèixer el seu paisatge natural i arquitectura de fusta. El guiatge será realitzat per Amàlia Roig i Joan Bel.

El punt d’inici d’aquest itinerari será a les 10 h. en el Club Nàutic (entrada amb vehicles pel carrer del Varador, per on indica Restaurant). Hi ha un gran aparcament lliure.

Portar calcer i roba còmoda, en la part de Cales caminarem un quilòmetre aproximadament.

Està previst un dinar a les 14 hores al Club Nàutic (menú de 18 euros no inclós). Si teniu intenció de participar en aquest itinerari  i, sobretot si penseu quedar-vos a dinar, us demanem que feu la inscripció prèvia al següent enllaç fins al proper dijous 21 de setembre, per tal de poder tenir una previsió d'assistents i poder fer la reserva al restaurant.

Inscripció

Imatge: Terres de Cruïlla

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar