El projecte cultural dels pobles del parc Espadà en el Levante de Castelló

Escrit per Projecte Patrimoni - PEU on . Posted in Notícies

En l'edició del dijous 21 de setembre del diari Levante de Castelló trobem una notícia sobre el projecte cultural dels pobles del parc natural d’Espadà que volem compartir amb vosaltres.

IMG 20170922 091155

Com sabeu, en 2017, els pobles del parc Espadà han iniciat una nova fase en el desenvolupament participatiu del seu projecte cultural amb l'objectiu de definir espais de trobada en els quals conèixer-se millor i des dels quals teixir col·laboracions al voltant del seu patrimoni cultural. Aquest projecte compta amb l'acompanyament tècnic del projecte Patrimoni del Programa d'Extensió Universitària de la Universitat Jaume I de Castelló.

Volem donar les gràcies a Xavi Prats pel seu magnífic article. Ací us deixem les seues primeres línies:


Els pobles de la Serra d’Espadà inicien un projecte per a retrobar-se

De vegades, els grans titulars i els anuncis de les administracions opaquen iniciatives que sorgides des del territori treballen per a dinamitzar municipis, quina despoblació palesa amaga problemes de caire més profund.

El Parc Natural de la Serra d’Espadà i el Programa d’Extensió Universitària de la Universitat Jaume I lideren un projecte cultural en les localitats que envolten el parc amb l’objectiu de potenciar recursos i activitats, quasi desaparegudes.

Podeu trobar l'article en el següent enllaç (disponible per a subscriptors del diari Levante de Castelló)
Imatge: Levante de Castelló

Més informació del projecte cultural dels pobles del parc natural d'Espadà

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar