Minitrobada dels pobles del Parc Natural d’Espadà a Ayódar

Escrit per Projecte Patrimoni - PEU i Parc Natural Serra d'Espadà on . Posted in Notícies

En 2017, els 19 pobles que integren el parc natural de la Serra d’Espadà han iniciat un procés per a la definició participativa d'un projecte cultural que integre el seu patrimoni cultural i natural. Aquest projecte parteix de la necessitat de definir espais de trobada que connecten als diferents col·lectius, associacions i interessats del territori del parc natural.

Una de les accions que enguany s'han iniciat han sigut les Minitrobades. Les Minitrobades són reunions periòdiques que es van realitzant en els diferents pobles del parc. En 2017, s'han realitzat dos Minitrobades: una a Pavías i una altra a Algimia de Almonacid i en les dos s'ha plantejat la necessitat de teixir una xarxa que integre a les persones que estan, a nivell local, treballant per a conèixer i compartir els valors de la Serra d’Espadà.

Minitrobada d'Ayódar: valorem la Fira del Parc (dissabte 23 de setembre)

Panoramica Ayodar

El dissabte 23 de setembre tindrà lloc a Ayódar una nova Minitrobada del pobles del parc. El punt principal d'aquesta reunió serà la valoració de l'última edició de la Fira del Parc realitzada a Higueras. La Fira és una activitat anual en la qual els diferents col·lectius, associacions i productors dels pobles del parc mostren el seu patrimoni, els seus projectes i productes. Es tracta d'un moment per a compartir i retrobar-se. Per a aquest dissabte hem preparat un taller pràctic en el qual s'analitzarà el present i el futur de la fira i continuarem amb la definició participativa del projecte cultural dels pobles del parc natural de la serra d'Espadà.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar